20. března 2017

Harper's Bazaar 2017/2 - fashion story - shooting

Já jsem to černé btw :D

Ahojdaa! Dneska tu pro vás mám něco speciálního! Teda asi takhle, pro Vás to sice asi zas tak speciální nebude ale pro mě? Pro mě je to super boží! MDKPSHGR! (přeloženo jako velké nadšení) Konečně už mám a můžu Vám ukázat fotky z toho nejlepšího focení a to pro Harper's bazaar! přesněji řečeno fashion story Diora na 8 stran do HB.. DIORA! 8 STRAN! (prosím, řekněte, že víte, co je to Harper's bazaar, protože spousta mých kamarádů nemají ani potuchy - achjooo)
Fotili jsme někdy v půlce prosince, 2 modelky, živý vlk (jooo čtete dobře). oblečení od Diora, které cestovalo po celém světě přímo z přehlídky a teď to je konečně venku! Od 17. ledna celý únor jste si mohli koupit svoje číslo i vy, tak jestli ho ještě máte, nezapomeňte nás tam zčeknout!
A protože už to fakt nemůžu vydržet, tady to je!♥
__________
Hello guyyys! Today is THE DAY. Today I've got something special for you... ok, maybe it's not that special for you as it is for me.. but OMG for me it's just AMAZING! Cuz finally I can show you photos from the best shooting I ever had... shooting for Harper's Bazaar Czech! To be clear it was DIOR and it's on 8 PAGES! Yaaaaay! (tell me you know what HB is because some of my friends don't) 
There were 2 models, wolf (yeap you're reading well), Dior pieces, which is travelling all over the world and now it's finally out! 
So no more waiting and here we go!♥
Moje oblíbená fotka! Jinak to vlevo je druhá modelka Simča
Favorite one- me on the right, other model on the left

Ten kohout mi dal pěkně zabrat! Peří všude, to si fakt neumíte představit:D chudák kohout, vzali ho někde z jeho klídku ve školním kabinetu přírodopisu
Tady jsem na obou fotkách..musím říct, že ta nalevo se mi líbí moc, ale ta napravo vůbec - mám tam obrovský nohy, divný obličej a ještě k tomu mi ty boty byly o tři čísla menší a fotili jsme 3 různé fotky, které se pak fotošopem spojily...Možná -doufám- jsou ty noháče tím:D

Noo a to je pro dnešek zase všechno a vidíme se zase příště!:)
And this is the end for today so see you next time! :)

Adél❤️


5. března 2017

Inspirace - jaro/léto | inspiration spring-summer 2k17

 Ahoj! Jaro už nám klepe na dveře, začínají se prodlužovat dny, roste první kvítí a sluníčko už začíná být víc než jen na ozdobu a krásně hřeje.
A protože, jak řekla moje doktorka, "jsem takový letní typ" (a to je sakra pravda!!!!), je tohle něco, co mě neskutečně nabíjí energií, přináší mi spousty inspirace, lásky, nadšení... a to nejen do dlouhodobějších projektů, které plánuju (bude to bomba!), ale právě inspirace na jaro bude náplní dnešního článku.
Hiii! Spring is almost here, days are longer, sun is shining and first flowers are growing. And because, how my doctor said, I'm "summer person" (yeah and she was right!!!!), this weather makes me super duper happy, gives me an inspiration and huge enthusiasm...not just about my long-term projects which I'm currently planning (and it's gonna be bomb!), but it's inspiration for sunny days my post is going to be about today.

Vyšívané...VŠECHNO | embroidered...EVERYTHING
Jestli je letos něco opravdovým hitem a taky něco, co mě, jako milovníka květin a tohohle vzoru, naprosto chytlo, je to tenhle styl vyšívaných kytek, chci VŠECHNO! Hlavně jsem se totálně zamilovala do těch mom jeans.
If there is something I really need to have this year as a flowers-lover, it's this amazing pattern... everywhere! Especially these embroidered mom jeans, omg!

Tropické plavky | Tropical bikini
Jeden z mých letošních projektů je pobyt přes workaway někde u moře (víc někdy příště), potřebuju si pořídit plavky (ne že bych jich neměla už milion) a tenhle tropický vzor je naprosto super!
Cuz of my planned workaway trip (more next time) I need to buy a new bikini..these with tropical pattern are totally amazing.

Jednodílné plavky | One-piece bikini
Taky se mi moc líbí jednoduché (i nejednoduché) jednodílné plavky, takže jedny si určitě letos pořídím!
I also like one piece swimsuit so I'm going to get one very soon i guess.

Kånken
Už loni v létě v Tokiu měl tenhle batoh každý a mně se to tak líbilo, že jsem se rozhodla si jeden taky koupit (bohužel už ho mají všichni i tady) Teď můžu prohlásit, že jsem hrdým vlastníkem světle modré barvy♥
Last summer when I was in Tokio everybody there had this backpack and i was so in love with it that I decided to buy one too! I'm proud owner of light blue colour♥

Nášivky |  clothes patches
Už loni se tenhle trend rozmohl a pro mě zůstává i pro tohle léto jako něco, čím můžete skvěle oživit každý starší/nudný kousek.
Amazing way how to re-create old or boring clothes.

Květiny / flowers
♥♥♥
Odjakživa miluji květiny, nemůžu se vynadívat na nádherné honosné pivoňky, které nám rostou za domem a přestat žasnout nad barevnou škálou a krásou polního kvítí. Jsou pro mě typickým znakem teplých dnů a stejně kolik nekonečno mají barevných odstínů, tolik mi přinášejí inspirace.
Tyhle žluté jsem dostala od svého milého na Náplavce a stále je to ta nejkrásnější kytice, kterou mě kdy kdo obdaroval♥
I am really true flowers-lover. Flowers inspire me and make me happy. I got these yellow from my love and it was the most beautiful gift ever!♥
© ADELjulisova
Maira Gall