23. listopadu 2015

60 věcí, které miluju


10. listopadu 2015

Interbeauty Prague | backstage MakeCUP 2015

Vítám vás u dalšího modelingového článku! Tentokrát to bude taková menší backstage o mé účasti jako modelky na prvním ročníku MakeCup 2015, pořádáným Make-up institutem Prague. MakeCup 2015 se konal v rámci Interbeauty Prague (veletrh kosmetiky) v Holešovicích, který jste mohli navštívit ve dnech 16. 10 - 17. 10. 2015.
MakeCup je soutěž make-up artistek z celé ČR, v pátek v dopoledních hodinách se konalo semifinále této soutěže, kde se 10 vybraných mladých vizážistek z celé republiky snažily probojovat do první 5, tedy finále, které se konalo v sobotu odpoledne. Pro páteční semifinále bylo téma makeupu "Frozen Narnia", tedy zima, mráz, elegance, na které semifinalistky měly 20 minut a na sobotní finále, na které měly holky 30 minut, byla "Zloba", tedy temnota, zlost, tmavé odstíny. Celý makeup se měl nést v takovém fashion nádechu s inspirací přehlídkových mol.

A jak jsem se v této soutěži angažovala já? Já měla jednoduchý a prostý úkol, dělat vizážistce, která si mě v daný den vylosovala, modelku, na které předvedla svůj um a soutěžní výtvor. 
Na akci bylo spousty super holek, jak vizážistek a modelek, tak i pořadatelek. Moc jsem si celé ty dva dny užila!

A tady už video a pár fotek z backstage, bohužel se všechno točí kolem finále, fotky mám, protože mě fotila ségra a video je taky hlavně z neděle.. ale nevadí!
Tady je video- celé shrnutí soutěže!

Osvětlená stage


A teď už pár fotek se samotné soutěže! 

Selfie s mou vizážistkou nesmí chybět, výhra sice nebyla, 
každopádně i postup do finále se cení.


S holčinou do nás z agentury- Terkou Košinovou.
Zde vidíte, že i v jednoduchosti může být krása.

Závěrečná selfie na závěr, můžete znát z mého instagramu.

8. listopadu 2015

Instadiary october

Popravdě? Obdivuju všechny, kteří stíhají dávat články třeba po třech dnech. Já se přes týden nezastavím, přijíždím domů pozdě a na psaní vůbec nemám čas. Stejně to vidím i na příští týden, kdy do středy píšeme samé testy a je toho hodně. Taky chci nafotit nějaký outfit a nemůžu se k tomu dostat.. vážně mě z toho klepne. 
A teď už k dnešnímu článku. Protože jsem teď přidávala spíše modelingové nebo fashion články a taky protože vím, že né každého takové baví, tak jsem tu dneska s Instadiary za měsíc říjen! Tady u mě na blogu to bude první článek spojený s instagramem, tak doufám, že se vám bude líbit a jdeme na to!
Pro více fotek nezapomeňte sledovat můj INSTAGRAM @adeljulisova

1. listopadu 2015

Rozbaluji kabelku z mooda.cz

Můj premiérový spoluprácový článek je tady! Ano ano, i já jsem, jako spousty blogerek, dostala možnost ke své první spolupráci. Ale nebojte se, názory chci psát opravdu objektivně, aby jste se hlavně vy mohli inspirovat. Nemám ráda takové ty "nenápadně" přechvalované recenze jen proto, že chci dostávat něco zadarmo, Pro mě osobně tenhle účel spoluprací není, ale vy, co jste 100% přesvědčeni, že to tak je, myslete si co chcete. Mou hlavní prioritou je rozšíření obsahu blogu, zajímavé a přínosné tipy pro vás a vyzkoušení něčeho nového. Tak jdeme na to!

© ADELjulisova
Maira Gall